Alice in Wonderland kinderuitnodiging

Tips voor een originele uitnodiging voor een kinder high tea

  1. Laat een tekening maken door een tekenaar van de Mad Hatter theetafel met het feestvarken als Alice in Wonderland. Zij/hij tekent het gezicht van de jarige op basis van een foto (bv. www.jetenjul.nl) Of gebruik je creativiteit en maak zelf een uitnodiging op basis van een foto.
  2. Een afbeelding van een zakhorloge met daarop o.m. geschreven: ” Ga niet te laat naar de Mad Hatter’s Tea!”
  3.  Uitnodiging in de vorm van een speelkaart, theezakje, theepot of kopje thee of gewone uitnodiging met daarin een theezakje, speelkaarten of andere dingen in de envelop. Gericht aan de hertogin: “Voor de hertogin. Een uitnodiging van de Koningin  om croquet te spelen. ‘ Vertel uw gasten niet te laat te zijn voor een zeer belangrijke datum, net als het Witte Konijn en vraag hen om u te ontmoeten in Wonderland.
  4. Of doe inspiratie op met onderstaande plaatjes.

pinco (15)

 

Een dresscode is leuk om mee te geven. Geef aan dat de kiOLYMPUS DIGITAL CAMERAnderen een (hoge) hoed, iets met een strik op hun hoofd (diadeem met strik, haarband met strik, haarspeld met strik) of vlinderstrik of diadeem met konijnenoren aan mogen. Of een Alice in wonderlandjurk. Laat ze op Internet zoeken wat ze eventueel aan kunnen trekken.

Ontwerp jurk Louke Spigt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s