Voorwaarden

Het Brocante theeservies is voor gebruik

Wanneer u een datum reserveert, krijgt u van ons een overeenkomst opgestuurd, die u getekend weer aan ons terug stuurt. Vanaf dat moment is uw reservering definitief.

Kostenloze annulering van de huur van het theeservies is mogelijk tot 2 weken voor de overeengekomen feestdatum; daarna behouden wij ons het recht voor om 50% van de kosten van de huur in rekening te brengen.

Het  theeservies kan een dag voor uw evenement bezorgd en een dag na het evenement opgehaald worden (zie tarieven). U kunt het theeservies ook zelf ophalen en weer terugbrengen. Voor iedere dag dat het theeservies (zonder overleg met mijn persoon) wordt terugbezorgd, brengt ik u € 75,- in rekening.

Voor spoedaanvragen kan ik € 50,- in rekening brengen.

Indien bij het terugbrengen van het servies blijkt dat er onderdelen zijn beschadigd of verloren wordt dat bedrag in mindering gebracht op de borg. De borg wordt nog dezelfde week op uw rekening teruggestort.

Indien beschadigingen aan het servies dusdanig van aard zijn dat het servies in zijn geheel niet meer verhuurd kan worden, dan is huurder de borg vermeerderd met € 350, – (excl. BTW) verschuldigd.

Het servies mag niet verhuurd worden aan derden.

Na gebruik dient u het servies met de hand te wassen en weer goed in te pakken en in de daarvoor bestemde bakken te doen. Het theeservies is ingepakt in speciale  cateringbakken (geschikt voor transport), plastic bakken en paars of roze inpakpapier. Trek er wat tijd voor uit om het servies uit te pakkenals u het theeservies gaat gebruiken voor grote groepen.

De huur  (inclusief borg) van het servies dient uiterlijk 10 dagen van tevoren te zijn overgemaakt.

Ik tracht op alle mogelijke manieren te voorkomen dat door gebruik van onze materialen of activiteiten schade wordt berokkend. Desondanks erken Ik geen enkele aansprakelijkheid voor letsel of schade, veroorzaakt door het gebruik van het Brocante theeservies  geleverd door mijn bedrijf.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s